+31 6 83 520 465
info@isolatieinhuis.nl

Isolatiemaatregelen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om uw huis te isoleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vanaf 2 januari 2023 bied de overheid weer de mogelijkheid om een gedeelte van de vaste kosten terug te krijgen doormiddel van de ISDE (investering subsidie duurzame energie). Waar u voorheen alleen voor 2 energiebesparende maatregelen subsidie kon ontvangen is dat nu verandert. Ook voor 1 energiebesparende maatregel kunt u op dit moment ISDE aanvragen. Het nadeel is dat u voor 1 maatregel minder subsidie per vierkante meter (+/- 15%) terug kunt ontvangen dan als u 2 maatregelen laat uitvoeren (+/- 30% per maatregel). De uitvoerperiode is daarentegen wel verruimt naar 24 maanden (voorheen 12 maanden).

Een vorm van isolatie waar steeds meer mensen voor kiezen, is het isoleren van de kruipruimte. Waar vroeger de gedachte was dat warme lucht alleen via de muren en het dak verdween, weet men inmiddels dat er ook via de kruipruimte veel warmte verloren gaat. De laatste decennia is er veel ontwikkeling geweest in het creëren van isolatiemethodes voor in uw kruipruimte.

Beelden van warmtecamera’s in kruipruimtes geven een duidelijke weergave van de warmte die verloren gaat en wat er dus met isolatie nog te winnen valt.