+31 6 83 520 465
info@isolatieinhuis.nl

Over ons

Wie zijn wij en wat doen we?
Wij zijn Isolatie in huis. Voorheen gevestigd in Sliedrecht en Sinds begin Januari 2022 verhuisd naar Krimpen aan den IJssel. Ons werkgebied is niet veranderd. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de gemeentes Krimpenerwaard, IJssel en lekstreken, Drechtsteden, hoekse waard, regio Rijnmond, omgeving Gorinchem, Lopik en Schoonhoven, Gouda, Bodegraven / Reeuwijk, Alblasserwaard, Molenlanden en gemeente Zuidplas.

We zijn gespecialiseerd in nagenoeg alle isolatie maatregelen voor uw woning zoals vloerisolatie, spouwmuurisolatie, bodemisolatie, dakisolatie en verdiepingsvloer isolatie. Wij hebben meerdere jaren ervaring in het geven van advies en het aanbrengen van de meest geschikte isolatiematerialen. We staan voor ons werk en garanderen u de hoogste kwaliteit. Wij werken voornamelijk in de provincies Zuid Holland en Noord Brabant.

Gedegen Advies ‘Isolatie in Huis’
Huizen met een bouwjaar van voor 1975 zijn vanuit bouw niet geïsoleerd en van huizen met bouwjaar van 1975 tot 1992 zijn de vloeren en muren meestal onvoldoende geïsoleerd. Na 1992 zijn de huizen over het algemeen goed geïsoleerd.

Wij controleren dit en bepalen welke isolatie maatregelen het beste bij uw situatie passen en geven u daarna een onderbouwd, gedegen en gratis advies.
Wij gaan voor kwaliteit, zowel wat betreft de uitvoering als de gebruikte producten, tegen een redelijke prijs zodat u nog jaren zonder problemen van uw investering kunt genieten.

Wanneer u contact met ons op neemt, komen wij op een voor u geschikt moment bij u langs. Wij controleren fysiek de huidige stand van zaken van uw kruipruimte en de spouwmuren met endoscopisch onderzoek en meten op hoeveel isolatiemateriaal er nodig is en geven u daarna een passend advies. U ontvangt van ons vervolgens een vrijblijvende offerte.

Mocht u de keuze maken om uw huis door ons te laten isoleren, dan maken wij met u een afspraak om het aanbrengen van het isolatiemateriaal uit te voeren. Qua duur kunt u er bij een standaard woning van uit gaan dat de opdracht één werkdag in beslag neemt. Uiteraard zijn er uitzonderingen, maar dat zullen wij u bij het opnemen van de klus laten weten.

Waarom kiezen voor ‘Isolatie in huis’?
‘Isolatie in huis’ is snel groeiend en dynamisch bedrijf. Wij hebben korte lijnen met zowel onze klanten als de bedrijven waar wij inkopen. De afspraken die gemaakt worden zijn dus voor beide partijen duidelijk en overzichtelijk. De producten die wij gebruiken zijn gekeurd en hebben een garantie van 10 jaar, maar gaan over het algemeen minstens 20 jaar mee. Mocht u niet tevreden zijn dan kunt u er van op aan dat het probleem opgelost wordt.

Meer Weten
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, maar mochten er nog vragen zijn, dan mag u ons altijd bellen: +31683520465 of een e-mail info@isolatieinhuis.nl sturen.